1 C
Loznica
16:46 | 21.01.2019
Naslovna Turizam

Turizam

turizam loznica, loznički turizam, šta obići u loznici, loznica turističke lokacije, turistička ponuda loznice, šta videti u loznici, smeštaj u loznici

Sajam turizma Loznica

O aktivnostima Turističke organizacije grada u 2018. godini: OBJEDINJENI TRADICIJA I SAVREMENOST

Loznica dobila aplikaciju koja putem interneta omogućava virtuelno razgledanje niza ovdašnjih kulturno-istorijskih znamenitosti i prirodnih lepota. Priređen niz raznovrsnih programa i manifestacija kako bi se što potpunije predstavila turistička obeležja grada.
Dejan Stalović

BUDUĆNOST TURIZMA U OBJEDINJENOJ PONUDI: Predstoji osnivanje Turističke organizacije regiona Podrinje

Nacionalna strategija razvoja turizma prepoznaje Podrinje kao oblast u kojoj treba osnovati regionalnu turističku organizaciju. Turistička organizacija Podrinja će najviše raditi na promociji turizma i na unapređenju standarda i kvaliteta života.
TURISTIČKA PATROLA: Uručena priznanja za doprinos razvoju turizma

TURISTIČKA PATROLA: Uručena priznanja za doprinos razvoju turizma

Uručivanjem priznanja za doprinos razvoju turizma grada Loznice u 2018. godini završena tradicionalna akcija. Primetno neprekidno zalaganje kojim Turistička organizacija grada podstiče unapređenje turizma u lozničkom kraju.
Turizam Loznica boravišna taksa

TURIZAM U LOZNICI: Raste broj domaćih i stranih gostiju

Broj posetilaca i noćenja na teritoriji grada Loznice iz godine u godinu sve veći. Sve veća ulaganja u turističku infrastrukturu daju i bolje rezultate.
Živko Stefanović: Pozitivni efekti razvoja seoskog turizma

Živko Stefanović: Pozitivni efekti razvoja seoskog turizma

Seoski turizam može biti način da se vrati život napuštenim srpskim selima. Glavna prepreka ovakovom načinu privređivanja seoskog stanovništva su razne procedure i standardi koji moraju da se ispoštuju.
ZA SVOJE JUBILEJE „SUNČANA REKA“ I „KOŠTANA“ DODELILE NAGRADU „LOZNIČANIN ZA PONOS“

Za svoje jubileje „Sunčana reka“ i „Koštana“ dodelile nagradu „Lozničanin za ponos“

Svečano obeleženo 25 godina rada prodavnica obuće „Koštana“ i deceniju postojanja etno-sela „Sunčana reka“. Vlasnici dve ugledne porodične firme, supružnici Mirković ustanovili godišnju nagradu „Lozničanin za ponos“, čiji je prvi dobitnik akademik Svetislav Božić.
Rekonstrukcija Kur-salona teče prema planu

Rekonstrukcija Kur-salona teče prema planu

Rekonstrukcija Kur-salona doprinosi razvoju turizma u Loznici i Banji Koviljači. U obnovljenom zdanju početkom decembra svečana akademija povodom 160. godišnjice organizovanog lečenja u Banji Koviljači.
IZ PROŠLOSTI BANJE KOVILJAČE: U vremenu boema više poštovanja

IZ PROŠLOSTI BANJE KOVILJAČE: U vremenu boema više poštovanja

Banja Koviljača prolazila kroz „zlatne“ periode, obeležene i boemskim životom. Prošlost poznatog podrinjskog lečilišta sabrana u delima Vladimira Vulovića.
SA IZLOŽBE KUĆNIH LJUBIMACA: Najlepši mačak Micko

SA IZLOŽBE KUĆNIH LJUBIMACA: Najlepši mačak Micko

Pobednički tron sa Mickom podelili psi Lusi i Maza. Loznica centar Srbije u pogledu odgovornog vlasništva kućnih ljubimaca.
cerski-maraton

MANIFESTACIJE: Cerski maraton u nedelju

Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine u Loznici je na konferenciji za novinare najavilo predstojeći Cerski maraton, koji će biti održan u nedelju, 12. avgusta.

Pratite nas

13,791FansLike
1,648FollowersFollow

Vremenska prognoza:

Loznica
light snow
1 ° C
1 °
1 °
89 %
3.1kmh
90 %
Pon
0 °
Uto
-0 °
Sre
6 °
Čet
-1 °
Pet
-1 °