21.9 C
Loznica
06:15 | 26.07.2021
Naslovna Turizam

Turizam

turizam loznica, loznički turizam, šta obići u loznici, loznica turističke lokacije, turistička ponuda loznice, šta videti u loznici, smeštaj u loznici

LOZNICA: Jačanje turističkih potencijala

Ulaganja u putnu infrastrukturu prema turističkim mestima, posebno Banji Koviljači i prilagođavanje planskih akata u cilju stvaranja boljih uslova za nove investitore na tim područjima – osmišljen doprinos unapređenju turizma. Efikasan rad javnih preduzeća i komunalne službe na održavanju prirodnih potencijala predstavlja deo redovne aktivnosti gradske vlasti na jačanju turističke ponude lozničkog kraja.
sajam-turizma-2019-predstavljen-region-podrinje

SAJAM TURIZMA 2019: Predstavljen region Podrinje

Turistički poslenici grada Loznice i opština Krupanj, Ljubovija i Mali Zvornik zajedno na štandu regiona Podrinje. Promovisane prirodne lepote, bogato kulturno-istorijsko nasleđe, aktivan odmor i manifestacioni turizam.
Loznica na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Loznica na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“, u Beogradu je danas počeo 41. Međunarodni sajam turizma. Pod nazivom „Turistička regija Podrinje“ zajedničko predstavljanje sa okolnim opštinama Ljubovija, Mali Zvornik i Krupanj, a Loznica akcentuje festival „LilaLo“.
Sajam turizma Loznica

O aktivnostima Turističke organizacije grada u 2018. godini: OBJEDINJENI TRADICIJA I SAVREMENOST

Loznica dobila aplikaciju koja putem interneta omogućava virtuelno razgledanje niza ovdašnjih kulturno-istorijskih znamenitosti i prirodnih lepota. Priređen niz raznovrsnih programa i manifestacija kako bi se što potpunije predstavila turistička obeležja grada.
Dejan Stalović

BUDUĆNOST TURIZMA U OBJEDINJENOJ PONUDI: Predstoji osnivanje Turističke organizacije regiona Podrinje

Nacionalna strategija razvoja turizma prepoznaje Podrinje kao oblast u kojoj treba osnovati regionalnu turističku organizaciju. Turistička organizacija Podrinja će najviše raditi na promociji turizma i na unapređenju standarda i kvaliteta života.
TURISTIČKA PATROLA: Uručena priznanja za doprinos razvoju turizma

TURISTIČKA PATROLA: Uručena priznanja za doprinos razvoju turizma

Uručivanjem priznanja za doprinos razvoju turizma grada Loznice u 2018. godini završena tradicionalna akcija. Primetno neprekidno zalaganje kojim Turistička organizacija grada podstiče unapređenje turizma u lozničkom kraju.
Turizam Loznica boravišna taksa

TURIZAM U LOZNICI: Raste broj domaćih i stranih gostiju

Broj posetilaca i noćenja na teritoriji grada Loznice iz godine u godinu sve veći. Sve veća ulaganja u turističku infrastrukturu daju i bolje rezultate.
Živko Stefanović: Pozitivni efekti razvoja seoskog turizma

Živko Stefanović: Pozitivni efekti razvoja seoskog turizma

Seoski turizam može biti način da se vrati život napuštenim srpskim selima. Glavna prepreka ovakovom načinu privređivanja seoskog stanovništva su razne procedure i standardi koji moraju da se ispoštuju.
ZA SVOJE JUBILEJE „SUNČANA REKA“ I „KOŠTANA“ DODELILE NAGRADU „LOZNIČANIN ZA PONOS“

Za svoje jubileje „Sunčana reka“ i „Koštana“ dodelile nagradu „Lozničanin za ponos“

Svečano obeleženo 25 godina rada prodavnica obuće „Koštana“ i deceniju postojanja etno-sela „Sunčana reka“. Vlasnici dve ugledne porodične firme, supružnici Mirković ustanovili godišnju nagradu „Lozničanin za ponos“, čiji je prvi dobitnik akademik Svetislav Božić.
Rekonstrukcija Kur-salona teče prema planu

Rekonstrukcija Kur-salona teče prema planu

Rekonstrukcija Kur-salona doprinosi razvoju turizma u Loznici i Banji Koviljači. U obnovljenom zdanju početkom decembra svečana akademija povodom 160. godišnjice organizovanog lečenja u Banji Koviljači.

Vremenska prognoza:

Loznica
broken clouds
21.9 ° C
21.9 °
21.9 °
64 %
2.5kmh
73 %
Pon
37 °
Uto
39 °
Sre
41 °
Čet
37 °
Pet
41 °