1 C
Loznica
17:36 | 21.01.2019
Naslovna Vesti Ekonomija

Ekonomija

ekonomija, loznica, ekonomija u loznici, biznis u loznici, loznica biznis, privreda u loznici, loznička privreda, loznica firme, preduzeća u loznici

Ljubinko Đokić: Završen konkurs lokalne samouprave za razvoj ženskog inovativnog preduzetništva ODOBRENO DESET PROJEKATA

Završen konkurs lokalne samouprave za razvoj ženskog inovativnog preduzetništva: ODOBRENO DESET PROJEKATA

Ugovori između lokalne samouprave i deset vlasnica registrovanih preduzeća i privrednih društava iz Loznice potpisani u Gradskoj upravi Loznice. Ciljevi grada da ima bolju bazu podataka o svim ženama preduzetnicama i da ih podrži u aktivnostima.
Američko-belgijska kompanija ADIENT investira u Loznicu

Američko-belgijska kompanija ADIENT investira u Loznicu

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović istakao da troškovi grada za dodeljeno zemljište iznose 316.243 evra, a da će planirana dobit biti ostvarena u iznosu od 427.664 evra. Predviđeno da kompanija „Adient“ u Loznici ostvari indirektnu saradnju sa velikim brojem lokalnih preduzeća i firmi i do kraja 2022. godine uposli 1500 novih radnika.
Ugradnjom delitelja toplote i do 30 odsto niži računi za grejanje

Ugradnjom delitelja toplote i do 30 odsto niži računi za grejanje

Na teritoriji grada gotovo trećina stambenog prostora priključenog na sistem daljinskog grejanja opremljena je deliteljima toplotne energije. Ugradnjom elektronskih uređaja, uz pravilnu upotrebu, racionalno korišćenje i regulaciju temperature, potrošači mogu da ostvare od 15 do 30 odsto niže račune za grejanje pod uslovom da je njihova zgrada energetski efikasna.
LOZNICA: Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednicama

LOZNICA: Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednicama

Gradu Loznici na raspolaganju tri miliona dinara za konkurs za inovacije u ženskom preduzetništvu. Javni poziv otvoren do 10. decembra.
Javna rasprava o budžetu grada Loznice za 2019. godinu

Javna rasprava o budžetu grada Loznice za 2019. godinu

Ostvarivanje kontakta sa svim budžetskim korisnicima i njihovo upoznavanje sa metodologijom donošenja budžeta – neki od ciljeva održavanja javnih rasprava. Do kraja meseca predstoji još desetak skupova posvećenih narednom gradskom budžetu.
Asfaltiran put ka Gučevu preko Trbušnice

TRBUŠNICA: Asfaltirana Ulica Vere Bajan

Investicija vredna 31.000.000 dinara doprinosi kvalitetnijem životu građana Trbušnice i obezbeđuje osam kilometara kraći put od Loznice do vrha planine Gučevo. Uskoro završetak još tri ulice na području grada.
Uskoro počinje sveobuhvatna rekonstrukcija bolničkih objekata u Loznici

Uskoro počinje sveobuhvatna rekonstrukcija bolničkih objekata u Loznici

U narednom periodu bolnički krug će biti veliko gradilište usled rekonstrukcije najpre tri objekta u prvoj fazi, a od naredne godine i još nekoliko. Po završetku radova sledi ugradnja najsavremenije opreme poznatih svetskih proizvođača.
MINT Loznica

KINESKI MINT U LOZNICI: Početak velikog razvoja

Predstavnici kineske kompanije Mint automotiv Jurop boravili u Loznici i sa predstavnicima Vlade Srbije i Grada Loznice potpisali Okvirni sporazum za otvaranje industrijskog proizvodnog pogona u našem gradu, koji će imati 1000 zaposlenih. Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović najavio da će kroz nekoliko nedelja početi radovi na izgradnji fabrike istakavši da će u realizaciju tog posla biti uključen i veliki broj lozničkih privrednika.
GRADONAČELNIK LOZNICE: NAŠ GRAD SVE BOLJE MESTO ZA ŽIVOT

GRADONAČELNIK LOZNICE: Naš grad sve bolje mesto za život

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović ocenio da se radovi obavljaju kvalitetno i osvrnuo se na nedavnu halabuku zbog seče pojedinih stabala u ovoj ulici.
LIDL Loznica

Lozničani i Šapčani čekaju otvaranje Lidla

Radovi su počeli u proleće pre skoro dve godine, a objekat završen prema planu za sedam meseci. Uz uređen prodajni i parking prostor Šapčani...

Pratite nas

13,791FansLike
1,648FollowersFollow

Vremenska prognoza:

Loznica
light snow
1 ° C
1 °
1 °
89 %
3.1kmh
90 %
Pon
0 °
Uto
-0 °
Sre
6 °
Čet
-1 °
Pet
-1 °