21.9 C
Loznica
06:07 | 26.07.2021
Naslovna Akcija

Akcija

akcija loznica, akcije, humanitarne akcije loznica, ekološke akcije, budi human, humanost loznica, društveno koristan rad loznica, pomoć loznica

KOŠEVI ZA BOLESNU DEVOJČICU: Humanitarni turnir u basketu tri na tri

KOŠEVI ZA BOLESNU DEVOJČICU: Humanitarni turnir u basketu tri na tri

Za lečenje četvorogodišnje Zorice Dragojlović koja boluje od spinalne mišićne atrofije na terenu lozničke Gimnazije ‘’Vuk Karadžić’’ danas je odigran humanitarni turnir u basketu tri na tri u organizaciji Žozi junajteda.
Loznički maratonac trči do Hilandara za pomoć dvogodišnjem Nikoli Stakiću

Loznički maratonac trči do Hilandara za pomoć dvogodišnjem Nikoli Stakiću

Za lečenje obolelog dečaka iz Prnjavora u Poljskoj potrebno 70.000 evra koje roditelji nemaju. Loznički maratonac Aleksandar Kikanović odlučio da ličnom akcijom – trčanjem do Hilandara, pomogne u sakupljanju sredstava za operaciju malog Nikole.
Pomoć Lozničana Srbima sa Kosova i Metohije

Pomoć Lozničana Srbima sa Kosova i Metohije

Osam socijalno ugroženih porodica u Kosovskoj Mitrovici primilo jednokratnu novčanu pomoć, prikupljenu tokom decembra na humanitarnim koncertima organizovanim na inicijativu odbora Srpske napredne stranke u Šapcu i gradskih vlasti Loznice i Valjeva.
LEŠNICA ZA KOSMET: Skupljen novac i roba za najmlađe Srbe u Štrpcu na Kosovu i Metohiji

LEŠNICA ZA KOSMET: Skupljen novac i roba za najmlađe Srbe u Štrpcu na Kosovu...

„Lešnica za Kosmet“, naziv je manifestacije koja je, u okviru božićnih svetkovina, organizovana u varošici Lešnici, kod Loznice, na kojoj je skupljen i novac i roba za najmlađe Srbe u Štrpcu, na Kosovu i Metohiji
Humanitarna utakmica za pomoć sugrađanki Jasni Čikić

Humanitarna utakmica za pomoć sugrađanki Jasni Čikić

U dvorani Sportskog centra „Lagator“ održana fudbalska utakmica od koje sav prihod odlazi na lečenje naše sugrađanke. Za tri godine mladi u humanitarnim akcijama uspeli da prikupe 1.384.000 dinara.
Održan humanitarni koncert za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije

Održan humanitarni koncert za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije

Humanitarni koncert u Loznici koji je organizovan sa ciljem da se prikupe sredstava za pomoć Srbima na prostoru Kosova i Metohije podržali mnogi dobrotvori, brojni privrednici, javna preduzeća i ustanove i građani dobre volje iz Loznice i opština Mali Zvornik, Krupanj i Ljubovija. Planirano da Srbima sa Kosmeta predstavnici četiri lokalne samouprave pruže materijalni vid podrške i u vreme novogodišnjih i božićnih praznika.
Lozničani: Humanizam obeležje plemenitih

LOZNIČANI: Humanizam obeležje plemenitih

„Svaka pomoć oboleloj deci je dobrodošla i treba da je pruže pojedinci, koliko ko može, grad i privatne firme“, zajednički je stav učesnika u našoj anketi. Račun u Komercijalnoj banci 205-9011005845755-85 i dalje otvoren za sve ljude dobre volje.
Aleksandar Kikanović

Uvek će biti dobrih ljudi

Akcijom Aleksandra Kikanovića prikuplјeno 52.500 dinara za lekove potrebne mladoj Lozničanki. Podvig lozničkog sportiste podstakao je Dariju da se još jače bori i češće osmehuje.
aleksandar-kikanovic-trci-do-ostroga

TU PORED NAS: Aleksandar trčanjem okuplja humane

Humanitarnu akciju za Dariju Petrović (17) iz Banje Koviljače inicirao je loznički sportista Aleksandar Kikanović. Odluku da trči do Ostroga posvetio Dariji sa željom da se brže prikupljaju sredstva za njene lekove koji se nabavljaju u inostranstvu i koje će doživotno morati da koristi.
Aleksandar Kikanović

HUMANITARNA AKCIJA ZA LEČENJE MLADE LOZNIČANKE: Aleksandar trči za Dariju

Trasu od 360 kilometara Aleksandar Kikanović planira da pretrči za devet dana. Darija Petrović na jesen putuje u Beč na dodatnu dijagnostiku.

Vremenska prognoza:

Loznica
broken clouds
21.9 ° C
21.9 °
21.9 °
64 %
2.5kmh
73 %
Pon
37 °
Uto
39 °
Sre
41 °
Čet
37 °
Pet
41 °