1 C
Loznica
16:34 | 21.01.2019
Naslovna Vesti Dešavanja

Dešavanja

dešavanja, loznica, dešavanja u loznici, loznička dešavanja, koncerti u loznici, manifestacije loznica, predstave, sabori loznica, sajmovi, događaji u loznici

Humanitarna utakmica za pomoć sugrađanki Jasni Čikić

Humanitarna utakmica za pomoć sugrađanki Jasni Čikić

U dvorani Sportskog centra „Lagator“ održana fudbalska utakmica od koje sav prihod odlazi na lečenje naše sugrađanke. Za tri godine mladi u humanitarnim akcijama uspeli da prikupe 1.384.000 dinara.
TURISTIČKA PATROLA: Uručena priznanja za doprinos razvoju turizma

TURISTIČKA PATROLA: Uručena priznanja za doprinos razvoju turizma

Uručivanjem priznanja za doprinos razvoju turizma grada Loznice u 2018. godini završena tradicionalna akcija. Primetno neprekidno zalaganje kojim Turistička organizacija grada podstiče unapređenje turizma u lozničkom kraju.
Održan humanitarni koncert za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije

Održan humanitarni koncert za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije

Humanitarni koncert u Loznici koji je organizovan sa ciljem da se prikupe sredstava za pomoć Srbima na prostoru Kosova i Metohije podržali mnogi dobrotvori, brojni privrednici, javna preduzeća i ustanove i građani dobre volje iz Loznice i opština Mali Zvornik, Krupanj i Ljubovija. Planirano da Srbima sa Kosmeta predstavnici četiri lokalne samouprave pruže materijalni vid podrške i u vreme novogodišnjih i božićnih praznika.
Osnovna škola „Kadinjača“ obeležila svoj praznik SLEDI ZAMENA STOLARIJE

Osnovna škola „Kadinjača“ obeležila svoj praznik: SLEDI ZAMENA STOLARIJE

Škola „Kadinjača“ počela je da radi školske 1960/61. godine. Lokalna samouprava namerava da na školskom objektu zameni fasadnu stolariju, čime će biti zaokružena ulaganja u građevinske radove na matičnoj školi i izdvojenom odeljenju.
Emir Kusturica predstavio svoju novu knjigu Lozničanima

Emir Kusturica predstavio svoju novu knjigu Lozničanima

U svojoj knjizi „Šta mi ovo treba“ autor Emir Kusturica svedoči o svom životu, dilemama, nadama i sumnjama. Zapisi u knjizi nemaju nameru da odgovore na pitanja niti da razreše velike dileme, već da svedoče o vremenu u kojem živimo, kao trag onima koji će u budućnosti proveriti da li je sve ovo trebalo.
Održana vojna vežba „Vek pobednika 1918-2018“

MALI ZVORNIK: Održana vojna vežba „Vek pobednika 1918-2018“

Učesnici potvrdili vrhunsku taktičku osposobljenost, vatrenu osposobljenost i efikasnost dejstva izviđačko-diverzantskih grupa Vojske Srbije. Nakon izvedenog diverzantskog napada i neutralisanja neprijatelja, vojna vežba uspešno završena.
Povodom stote godišnjice od završetka Velikog rata u subotu 24. Cerski polumaraton

Povodom stote godišnjice od završetka Velikog rata u subotu 24. Cerski polumaraton

U subotu će povodom stote godišnjice od završetka Velikog rata, u Tekerišu, na Ceru biti organizovan 24. Cerski polumaraton. Ovu sportsko - rekreativnu manifestaciju i ove godine organizuju Atletski trkački klub „Cerski junaci" iz Beograda i grad Loznica.
Vladika Lavrentije osveštao zvona i krstove nove crkve u Voćnjaku

Vladika Lavrentije osveštao zvona i krstove nove crkve u Voćnjaku

Episkop šabački vladika Lavrentije sa sveštenstvom Eparhije šabačke osveštao je zvona i krstove na novoj Crkvi Prepodobne mati Angeline u Voćnjaku, čija gradnja je započeta pre četiri godine, a sa koje su se protekle nedelje prvi put oglasila crkvena zvona.
mali-zvornik-u-subotu-vojna-vezba-vek-pobednika-1918-2018

Mali Zvornik: U subotu vojna vežba „Vek pobednika 1918-2018“

Izvedena provera spremnosti Specijalne brigade i Rečne flotile za predstojeću vojnu vežbu. „Tehnika je ispravna, ljudi su spremni, a moral je na najvišem nivou“, ocenio ministar odbrane Vlade Srbije Aleksandar Vulin.
„Balkansko poluostrvo Jovana Cvijića: istorijski izvori i savremeni trendovi u društvenoj geografiji“ u Obrazovno-kulturnom centru „Vuk Karadžić“ u Tršiću

U Tršiću održan naučni skup u čast Jovanu Cvijiću

Naučnim skupom u Tršiću obeleženo 100 godina od objavljivanja monografije Jovana Cvijića „Balkansko poluostrvo“. Problemi kojima se Cvijić bavio aktuelni i danas.

Pratite nas

13,791FansLike
1,648FollowersFollow

Vremenska prognoza:

Loznica
light snow
1 ° C
1 °
1 °
89 %
3.1kmh
90 %
Pon
0 °
Uto
-0 °
Sre
6 °
Čet
-1 °
Pet
-1 °