Slavoljuba tražio ceo Balkan, a on živ i zdrav pronađen u Italiji

99
nestao-loznicanin-u-minhenu

Slavoljub Pavlović (36) iz Kozjaka kod Loznice, pronađen je i trenutno se nalazi u Trstu u Italiji. Ovo je danas potvrdila njegova sestra Slađana koju su obavestili iz konzulata Srbije u Trstu da im se Slavoljub javio.

– Javio mi se naš konzul i rekao mi da ga je Slavoljub zamolio da nas obavesti da je sa njim sve u redu i da će se javiti kada bude odlučio da to učini. Nama je važno da je živ, a sve drugo nam nije bitno – kaže Slađana.

Ona je ispričala da je njenog brata, čija se slika juče pojavila u medijima prepoznao Srbin koji ga je i odveo do konzulata i da mu je objasnio da se za njim vodi potraga, a da je porodica zabrinuta.

– Kako mi je konzul rekao, Slavoljub je bio iznenađen kada je to saznao i nije se nadao da će njegov odlazak u Trst izazvati toliku pometnju. Sad nam je lakše, nek je živ i zdrav. Konzul mu je ponudio i pomoć oko povratka kući, ali je Slavoljub rekao da će razmisliti šta će dalje da radi i da ima pravo na svoj život – priča Slađana koja je samo dan ranije alarmirala javnost putem medija da o bratu već četiri meseca nema ni traga ni glasa.

Ona je rekla da se iz Minhena poslednji put javio 28. juna i da od tog dana o njemu niko nije znao ništa.

Kada je stigao poziv iz Trsta, zamolila je konzula da do detalja proveri podatke iz pasoša kako bi bila potpuno sigurna da je reč o njenom bratu.

Pošto se sve poklopilo, shvatila je da više nema razloga za zabrinutost u nadi da će joj se Slavoljub uskoro javiti.