OTVOREN NOVI MAXI U BANJI KOVILJAČI

87

U centru Banje Koviljače otvorena nova prodavnica u modernom ambijentu i sa širokom paletom proizvoda.

Banja Koviljača, 22. decembar 2022 – Dobro poznata komšijska usluga i bogat asortiman proizvoda od sada su dostupni i stanovnicima Banje Koviljače. U samom centru ovog poznatog banjskog naselja, smeštenog u živopisnom Podrinju nadomak Loznice, svečano je otvoren novi Maxi supermarket, opremljen i uređen po merilima savremenog kupca.

Foto: Privatna kolekcija

Potrošačima će svakodnevno na usluzi stajati ljubazno osoblje koje će svojim komšijama pomagati u odabiru bogatog asortimana proizvoda. Osim standardne ponude artikala iz kategorije prehrane i neprehrane, u ponudi modernog supermarketa će svakodnevno biti i sveže voće i povrće, raznovrsan asortiman mlečnih proizvoda, sveža i ukusna peciva, kao i smrznuta roba i širok odabir pića.

I u ovoj prodavnici će kupcima biti dostupan raznolik asortiman proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u svim Maxi supermarketima lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Foto: Privatna kolekcija

Otvaranjem ove Maxi prodavnice u strogom centru Banje Koviljače, kompanija Delez Srbija omogućila je meštanima i brojnim posetiocima još jedno novo mesto za nabavku po ukusu i meri savremenog potrošača, sa širokim odabirom proizvoda i prepoznatljivom uslugom.