UDES KOD DONJE BORINE: Jedan mladić poginuo, drugi teško povređen

Na magistralnom putu Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kod sela Donje Borine, dogodila se saobraćjna nesreća u kojoj je devetnaestogodišnji mladić izgubio život, a dvadesetrogodišnji teško povređen

2940
UDES KOD DONjE BORINE: Jedan mladić poginuo, drugi teško povređen

Na magistralnom putu Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kod sela Donje Borine, nadomak Malog Zvornika, u petak ujutru, oko 5,30 časova, dogodila se saobraćjna nesreća u kojoj je devetnaestogodišnji mladić izgubio život, a dvadesetrogodišnji teško povređen, potvrdio je za „Novosti“ Zoran Nestorović, v.f. Osnovnog javnog tužioca u Loznici, koji je uradio uviđaj.

Prema Nestorovićevim rečima, udes se dogodio tako što je „mercedes“ austrijskih registarskih oznaka, sleteo sa puta. Vozač je sa teškim povredama prevezen, hitno, u Urgentni centar u Beogradu, dok je devetnaestogodišnji mladić, koji je sedeo na zadnjem sedištu izdahnuo na mestu udesa.

Kako „Novosti“ saznaju, mladići Dejan Kojić (23) i njegov drug Marko Popović, obojica iz okoline Malog Zvornika, vraćali su se, iz Loznice kući. Pretpostavlja se da je do udesa došlo zbog velike brzine i izgubeljene kontrole nad volanom.

Tužilac je naložio obdukciju tela nastradalog mladića. Slede istražne radnje i veštačenja, koje treba da odgovore na pitanje kako je i zbog čega došlo do udesa i da li je vozač, osim što je brzo vozio, bio pod dejstvom alkohola.

I poginuli i povređeni mladić bili su omiljeni u kraju, potiču iz dobrih porodica, pa je u čitavom kraju današnji dan bio u znaku tuge za Markom i zebnje za životom Dejana, koji je u Urgentnom centru.