POSLEDNJE DODATO

Donacija EU mobilnom timu za pomoć Romima

Donacija EU mobilnom timu za pomoć Romima

Evropska unija lozničkom mobilnom timu darivala automobil i laptop računar kako bi bio opremljen da ispuni svoj zadatak. Lokalni akcioni plan za Rome poseban akcenat stavlja na obrazovanje.
KUP SRBIJE ZA KOŠARKAŠICE: Trofej crveno-beli

KUP SRBIJE ZA KOŠARKAŠICE: Trofej crveno-beli

U finalu „Crvena zvezda“ – „Radivoj Korać“ 56 : 55, pred 1500 gledalaca
Prva zgrada predviđena za smeštaj izbeglica spremna za useljenje

Prva zgrada predviđena za smeštaj izbeglica spremna za useljenje

Svaka zgrade imaće po 30 stambenih jedinica. Do kraja ove godine biće izgrađena još dva objekta u Železničkoj ulici, a na isteku sledeće i četvrti na Lagatoru.
Šarmantna Anđelka pred Lozničanima

Šarmantna Anđelka pred Lozničanima

U interaktivnoj savremenoj komediji Prpićeva prikazala svoj glumački talenat tumačeći ukupno 12 različitih likova. Programi „Sveta žena“ nastavljeni i tokom ove sedmice.
Tokom marta besplatni preventivni pregledi sluha

Tokom marta besplatni preventivni pregledi sluha

Najveći broj stanja bio hroničnog karaktera, a deo pregledanih građana dobio preporuku za slušna pomagala. Prepoznatljivi i predvidivi neki od faktora rizika koji bi mogli da dovedu i do trajnog oštećenja sluha.
LD Medika Loznica

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „LD Medika“: SVE SE OBAVLJA KVALITETNO I BRZO

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „LD Medika“ od početka godine u Loznici obavlja prethodne, periodične i sistematske preglede radnika, izdaje neophodna lekarska uverenja i pruža svim građanima konsultantske usluge brojnih lekara specijalista.
Uručeni pokloni deci na KOSOVU I METOHIJI

Uručeni pokloni deci na KOSOVU I METOHIJI

U ime lokalne samouprave odbornik Skupštine Grada Loznice Marko Jovanović je na godišnjicu martovskog pogroma na Kosovu i Metohiji (KiM), uručio prigodne poklone deci...
Milan Radnić direktor ViK Loznica

Zamena vodomera starijih od 5 godina

Od oko 33.000 vodomera na teritoriji grada Loznice, preostalo je da se zameni između sedam i osam hiljada i taj posao trebalo bi da bude okončan do sredine iduće godine. Pored zakonske obaveze, cilj zamene vodomera je preciznost i tačnost instrumenata za merenje potrošnje vode.
OBRAZOVANJE U VRHU PRIORITETA GRADA

LOZNICA: Obrazovanje prioritet Grada

Planirano da za rekonstrukciju školskih objekata ove godine iz gradskog budžeta bude izdvojeno oko 25 miliona dinara, dok će Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima radove finansirati sa 62 miliona dinara. Grad svake godine izdvaja i 14,7 miliona dinara za stipendiranje naših najboljih učenika i studenata.
O ratarskim radovima u martu U TOKU PRIPREME PRED SETVU KUKURUZA

O ratarskim radovima u martu: U TOKU PRIPREME PRED SETVU KUKURUZA

Mart je mesec kada se radovi u poljoprivredi intenziviraju. U punom jeku je prihrana strnih žita, lucerke i ostalog krmnog bilja, a počinju i pripreme za najvažniji prolećni posao – setvu kukuruza.